SZC logo

Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum

OM kód: 203031/008 | 1195 Budapest Üllői út 303.

Intézmény logo

Ganz Ábrahám Két Tanítási Nyelvű Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2023. jún. 3.


Ganz

    Tanévzáró túra

    Tanévzáró Túratalálkozó június 3-án (szombaton) a visegrádi Mogyoró-hegyen a Mócsai tanyánál Találkozás: 820-kor a Nyugati pályaudvar bejáratában, a kijelző előtt. A vonat 839-kor indul Nagymaros-Visegrádig, onnan komppal megyünk át.

    Tanévzáró túra

    Tanévzáró Túratalálkozó kiírása

    1. június 3-án (szombaton)

    a visegrádi Mogyoró-hegyen a Mócsai tanyánál

     

    A helyszínen 13 óra körül kerül sor a tanévben rendezett városismereti, őszi és tavaszi túraverseny, a legtöbbet túrázó általános és középiskolások egyéni túrapontversenyének, ill. az iskolák közötti éves pontversenynek díjkiosztására.

    Találkozás: 820-kor a Nyugati pályaudvar bejáratában, a kijelző előtt. A vonat 839-kor indul Nagymaros-Visegrádig, onnan komppal megyünk át.

     

    Javasolt útvonal:

     

    Rövidebb útvonal: Visegrád, nagymarosi rév - a kék-t követve Salamon-toronyig – tovább a kék jelzésen a kék -ig, ezen a fellegvárhoz - kék -Nagy-Villámig - innen a kék , kék és a jelzésen a  leágazásáig, innen a tanösvény jelzésen a Kis-villámi parkolóig, majd a Kis-Villám tanösvényen fel a Kis-Villámra, tovább a tanösvény jelzéseken a Mócsai tanyához. (7km, fel 369m, le 210m)

     

    Indítás: Visegrád, nagymarosi révtől a rövidebb útvonalon 930-1040 között

     

    Megközelítése: Vonattal és komppal, a Nyugati pu-ról 839 indul a vonat.

     

    Tudnivalók: Az indító helyen a csoportok menetlevelet kapnak, melyeket az ellenőrző pontoknál és a megfigyelési pontoknál bélyegeztetni kell. Az Indító helyet és az ellenőrző pontokat piros-fehér bója jelzi.

     

    Ajánlott felszerelés: bérlet, diákigazolvány, időjárásnak megfelelő öltözet (esőkabát, túracipő, váltócipő, váltózokni). Esős időben vagy utána sáros az út, ezért bakancs javasolt, enni- és innivaló.

     

    Egyéb: A tanévzáró túrán való részvételt (A hosszabb túrán 40pont/fő, rövid túra esetén 20pont/fő) a 2023-24-es tanévi iskolák közötti éves pontversenybe számítjuk be.

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Igazgatói pályázat kiírása

    Igazgatói pályázat kiírása

    2024. márc. 24.


    1848-as Emléktúra

    1848-as Emléktúra

    Gödöllői dombság területén, Gödöllő, Máriabesnyő - Isaszeg térségében Találkozás: 8:35 -kor a Keleti pályaudvar vágányai előtt, a nagy kivetítőnél. Táv: 12 km

    2024. márc. 15.


    Ganz

    Vár Téged is a BZSH Dávid Király Kollégium!

    Vár Téged is a BZSH Dávid Király Kollégium!

    Tisztelt Szülők! Kedves leendő Kollégista ! Szeretnél hétvégén is bent maradni a kollégiumban? Szeretnél egy családias közösséghez tartozni? Szeretnél nyugodt környéken lakni, ahonnan pár perc sétára vannak a boltok (Tesco, Lidl, DM, stb.), illetve a tömegközlekedési eszközök (metró, troli, villamos, busz)?

    2024. márc. 7.


    GANZ


    Partnereink

    SZC logo

    Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum


    Ganz Ábrahám Két Tanítási Nyelvű Technikum

    1195 Budapest Üllői út 303.

    Telefon: +36-1-282-9732

    E-mail: titkarsag@ganziskola.hu

    OM azonosító: 203031/008


    2024Ganz Ábrahám Két Tanítási Nyelvű Technikum